varomattomuus kuuluisa pokkari gornik jalkapallo Ylpeys perustiedot tavoite

Markku Kanerva julkisti joukkueensa

Huuhkajien toppari oli mukana tekemässä jymypaukkua, kunnes hänestä tulikin  todellinen antisankari - pelin jälkeen odotti iso yllätys: "Puolassa on  sellainen sääntö" - SuomiFutis
Huuhkajien toppari oli mukana tekemässä jymypaukkua, kunnes hänestä tulikin todellinen antisankari - pelin jälkeen odotti iso yllätys: "Puolassa on sellainen sääntö" - SuomiFutis

Keltapaidat taas kärjen kannoilla SM-sarjassa, tupsukorvien tytöt jo turhan  kaukana mitalitaistoista - Urheilullista - Aamulehti
Keltapaidat taas kärjen kannoilla SM-sarjassa, tupsukorvien tytöt jo turhan kaukana mitalitaistoista - Urheilullista - Aamulehti

Pikkuhelmarit aloittaa EM-kisoissa - HPS:sta mukana Aura Nyholm | Helsingin  palloseura ry
Pikkuhelmarit aloittaa EM-kisoissa - HPS:sta mukana Aura Nyholm | Helsingin palloseura ry

PPM -UUNO LAUKAN KUVAKOKOELMA

MP jatkaa edelleen voittamattomana — Kiffen kaatui Helsingissä | Urheilu |  Länsi-Savo
MP jatkaa edelleen voittamattomana — Kiffen kaatui Helsingissä | Urheilu | Länsi-Savo

Huuhkajista tuttu toppari siirtyy puolalaisseuraan | Sportti.com

Admin – Sivu 4 – Janakkalan Pallo

Voitolla neljänneksi!" - Teemu Tainio lähtee juhlaotteluun luottavaisena -  FC Haka
Voitolla neljänneksi!" - Teemu Tainio lähtee juhlaotteluun luottavaisena - FC Haka

RIchard Jensen siirtyy Puolaan

TPV esitti hienon kunnianpalautuksen ja takoi viisi osumaa Vantaalla -  Jalkapallo - Aamulehti
TPV esitti hienon kunnianpalautuksen ja takoi viisi osumaa Vantaalla - Jalkapallo - Aamulehti

Lohjan Pallo otti kotona rutiinivoiton KyIF:stä – LoPa on sarjataulukossa  jo kolmantena, mutta tavoite sarjapaikan säilyttämisestä pysyy | Urheilu |  Länsi-Uusimaa
Lohjan Pallo otti kotona rutiinivoiton KyIF:stä – LoPa on sarjataulukossa jo kolmantena, mutta tavoite sarjapaikan säilyttämisestä pysyy | Urheilu | Länsi-Uusimaa

Lukas Hradecky torjui nollapelin ja rangaistuspotkun – Leverkusen nousi  Bundesliigan toiseksi - MTVuutiset.fi
Lukas Hradecky torjui nollapelin ja rangaistuspotkun – Leverkusen nousi Bundesliigan toiseksi - MTVuutiset.fi

Suomen Cupin toisen alkulohko-ottelun katsomoon otetaan 199  kausikorttilaista! - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Suomen Cupin toisen alkulohko-ottelun katsomoon otetaan 199 kausikorttilaista! - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Tässä on Saksan vihatuin seura - "Paskannamme päälle"

InterTV: Benjamin Källman 10 maalia - YouTube

Górnik Zabrze. Pewniacy do grania - Dziennik Sport

Florian Kainz sähläsi rangaistuspotkun Saksan cupissa - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
Florian Kainz sähläsi rangaistuspotkun Saksan cupissa - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

KS Górnik Zabrze - Wikiwand

Heikkilä piti AC Oulun jatkohaaveet hengissä Suomen cupissa | Kaleva

AC Oulu jatkaa Veikkausliigassa, RoPS Ykkösessä – oululaisille riitti 2–0  voitto | Lapin Kansa
AC Oulu jatkaa Veikkausliigassa, RoPS Ykkösessä – oululaisille riitti 2–0 voitto | Lapin Kansa

EST Palvelut -RAPORTTI: MP nousi tasapeliin | Mikkelin Palloilijat

Suomi voitti historiallisen ensimmäisen Kansojen liigan ottelun –  maalintekijä Pukki kiitti kesken pelin parturiaan - Jalkapallo - Turun  Sanomat
Suomi voitti historiallisen ensimmäisen Kansojen liigan ottelun – maalintekijä Pukki kiitti kesken pelin parturiaan - Jalkapallo - Turun Sanomat

Benjamin Källman otti uuden askeleen urallaan

Huuhkajat – ottelut | Veikkausuutiset - Veikkaus

Huuhkajat - Kasper Hämäläisen Legia Varsova eteni Puolan cupin finaaliin.  Legia kaatoi toisessa välieräkohtaamisessa Gornik Zabrzen maalein 2-1 ja  eteni finaaliin yhteismaalein 3-2. 2. toukokuuta pelattavassa finaalissa  vastaan asettuu Arka Gdynia ...
Huuhkajat - Kasper Hämäläisen Legia Varsova eteni Puolan cupin finaaliin. Legia kaatoi toisessa välieräkohtaamisessa Gornik Zabrzen maalein 2-1 ja eteni finaaliin yhteismaalein 3-2. 2. toukokuuta pelattavassa finaalissa vastaan asettuu Arka Gdynia ...