Home

Lääkintämies ostoskeskus Olla jalkapallo puoliaika yksitoista Seurallinen kivääri

Toinen puoliaika ei riittänyt etumatkan kuromiseen

Adelina Engmanin upea maali oli laiha lohtu, Suomelta surkea toinen  puoliaika Japania vastaan – katso täältä kaikki maalit
Adelina Engmanin upea maali oli laiha lohtu, Suomelta surkea toinen puoliaika Japania vastaan – katso täältä kaikki maalit

1. puoliaika: HJK matkalla ennätykseen

Puoliaika.com - kaikki jalkapallosta

Inter kompastui omiin virheisiinsä – ensimmäinen puoliaika taas vaisua  pelaamista, toisella vaivasi tehottomuus - Jalkapallo - Turun Sanomat
Inter kompastui omiin virheisiinsä – ensimmäinen puoliaika taas vaisua pelaamista, toisella vaivasi tehottomuus - Jalkapallo - Turun Sanomat

Vaikea toinen puoliaika päätti HIFK:n tien Suomen Cupissa - HIFK Fotboll

Käsittämätöntä! Serbialaispelaajalla karmiva puoliaika Eurooppa-liigassa -  SuomiFutis
Käsittämätöntä! Serbialaispelaajalla karmiva puoliaika Eurooppa-liigassa - SuomiFutis

Jalkapallo: Huippuhetket: HJK - Krasnodar 1. puoliaika – katso maksutta MTV  Katsomossa
Jalkapallo: Huippuhetket: HJK - Krasnodar 1. puoliaika – katso maksutta MTV Katsomossa

Pin on Jalkapallouutiset

1. puoliaika: HJK hurjassa iskussa Mestarien liigan karsinnassa (2-0) -  SuomiFutis
1. puoliaika: HJK hurjassa iskussa Mestarien liigan karsinnassa (2-0) - SuomiFutis

Yksi hyvä puoliaika ei riitä – "Oma peli taisi seota nopeaan  tasoitusmaaliin" | Urheilu | Itä-Savo
Yksi hyvä puoliaika ei riitä – "Oma peli taisi seota nopeaan tasoitusmaaliin" | Urheilu | Itä-Savo

Viihdyttävä toinen puoliaika - Huuhkajat nousi kahdesti tasoihin | Yle  Urheilu
Viihdyttävä toinen puoliaika - Huuhkajat nousi kahdesti tasoihin | Yle Urheilu

Huuhkajat hävisi Romanialle vastahyökkäyksissä ja Pohjanpalo hukkasi  maalipaikkansa - Jalkapallo - Aamulehti
Huuhkajat hävisi Romanialle vastahyökkäyksissä ja Pohjanpalo hukkasi maalipaikkansa - Jalkapallo - Aamulehti

Karmea toinen puoliaika paljasti sen, mikä on Huuhkajien suurin heikkous  EM-areenalla - ElmoTV
Karmea toinen puoliaika paljasti sen, mikä on Huuhkajien suurin heikkous EM-areenalla - ElmoTV

Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta  toisella puoliajalla | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta toisella puoliajalla | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Vasta kuudennella puoliajalla antautunut Puola eteni MM-pudotuspeleihin  jännittävien minuuttien jälkeen - Jalkapallon MM 2022 - Turun Sanomat
Vasta kuudennella puoliajalla antautunut Puola eteni MM-pudotuspeleihin jännittävien minuuttien jälkeen - Jalkapallon MM 2022 - Turun Sanomat

1. puoliaika: Lampi pelasti HJK:n

Jalkapallo – Wikipedia

Verona-tähti ei ole tehnyt päätöstä uransa jatkosta - "Valmentajaksi en  ainakaan ryhdy" - Puoliaika.com | Sports jersey, Verona, Sports
Verona-tähti ei ole tehnyt päätöstä uransa jatkosta - "Valmentajaksi en ainakaan ryhdy" - Puoliaika.com | Sports jersey, Verona, Sports

VPS toipui toisen puoliajan shokkialusta, yksi käännekohta nähtiin jo ennen  kiriä – "Tuollaiset hetket ovat kääntyneet usein meitä vastaan" |  Ilkka-Pohjalainen
VPS toipui toisen puoliajan shokkialusta, yksi käännekohta nähtiin jo ennen kiriä – "Tuollaiset hetket ovat kääntyneet usein meitä vastaan" | Ilkka-Pohjalainen

KuPSin maalijuhlat aloittanut Veteli: "Ensimmäistä puoliaikaa hallitsimme  täysin" | Urheilu | Kouvolan Sanomat
KuPSin maalijuhlat aloittanut Veteli: "Ensimmäistä puoliaikaa hallitsimme täysin" | Urheilu | Kouvolan Sanomat

Vauhdikas puoliaika - Molemmat joukkueet tuhlasivat avopaikkoja - Jalkapallo  - Ilta-Sanomat
Vauhdikas puoliaika - Molemmat joukkueet tuhlasivat avopaikkoja - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

1. puoliaika: Kreikka virittelee yllätystä - Jalkapallo - Ilta-Sanomat